Paris Saint-Germain 2023/24 Jordan Third Kit

Paris Saint-Germain 2023/24 Jordan Third Kit

Den nya Billiga Fotbollströjor kollektionen för säsongen 2023/2024 av Jordan Brand avslöjades på tisdagen. Den har ett historiskt inslag: elefanttrycket. Detta ikoniska mönster, som har förknippats med Jumpman sedan 1988, kommer att dyka upp på en fotbollströja för första gången någonsin.PSG 23/24 Jordan tredje tröjan bars av de parisiska spelarna för deras UEFA Champions League-vinst mot Borussia Dortmund på Parc des Princes.Den nya PSG x Jordan-kollektionen, som inkluderar gameday-, tränings- och livsstilsprodukter, markerar en ny fas i det exklusiva partnerskapet mellan Paris Saint-Germain och Jordan Brand. Den tredje serien har ett sofistikerat och unikt färgschema, med subtila nyanser av grått och beige, svarta accenter och apelsintoner. Några av föremålen i kollektionen, som tröjan, har en iriserande touch som bidrar till designen."När jag först såg kitet kände jag rytmen direkt, och det förde mig tillbaka till scenerna för vår karibiska karneval," sa TFC-anfallaren Jahkeele Marshall-Rutty. "Jag känner mig stolt över att se min kultur representerad inom vår klubb och genom energikitet. Jag är glad att bära det här kitet och fortsätta representera min kultur på och utanför planen.”
För att fira debuten av elefanttrycket i fotboll har Barcelona tröja med eget namn och Jordan skapat en retroinspirerad kampanj. Det visuella har en vintage vibe, med färger och kompositioner som speglar 80- och 90-talen.Paris Saint-Germain och Jordan Brand har också anammat en hållbar designstrategi som gör att spelarna kan prestera på sitt bästa samtidigt som de minskar sin miljöpåverkan: Dri-FIT ADV-kit är gjorda av 100 % återvunnen polyester.En av de mest spännande funktionerna under 2023 MLS-säsongen är introduktionen av adidas tredje tröjor för fyra utvalda lag, inklusive Toronto FC. Dessa tröjor är designade för att spegla den lokala kulturen och identiteten i varje klubbs stad, och för att berätta autentiska historier som resonerar med fansen och samhället.Toronto FC säger att 2023 Energy Kit är en hyllning till det karibiska samhället som har bidragit så mycket till Torontos identitet och vitalitet. Det är ett sätt för TFC-fans att visa sin stolthet och sitt stöd för sitt lag och sin stad. Och det är ett uttalande av respekt och uppskattning för en av Torontos mest ikoniska festivaler.
För Fotbollströja barn var valet klart: att hedra den livliga och mångsidiga karibiska kulturen som är en integrerad del av staden och klubben. Det är därför det nya Energy Kit är inspirerat av Toronto Caribbean Carnival, en av de största och mest färgstarka festivalerna i världen.Toronto Caribbean Carnival, eller förkortat Carnival, är ett firande av karibisk musik, dans, konst och mat som lockar miljontals besökare varje år. Det visar upp det rika arvet och mångfalden i den karibiska diasporan i Toronto, och för människor samman i en anda av glädje och enhet.Toronto FC 2023 adidas Energy Kit fångar essensen av Carnival genom att ha ett ljust och djärvt färgschema som frammanar kostymerna och fjädrarna hos maskeraderna, eller Mas Bands, som paraderar genom gatorna. Det strukturerade mönstret på tröjan representerar festivalens rörelse och energi, medan "All For One"-pelarna på jocktaggen framhäver värderingarna av solidaritet och inkludering som definierar både Carnival och Toronto FC.


Mayne Nalyia

167 Blog posts

Comments