Poceni nogometni dresi Juventus 2023/24 adidas Home Kit

Poceni nogometni dresi Juventus 2023/24 adidas Home Kit

Nova domača garnitura za Poceni nogometni dresi italijansko Serie A, Coppa Italia in evropske sezone je bila izdana v petek.adidas je ustvaril dres, ki združuje klubske ikonične črno-bele črte s svežo grafiko in inovativnimi tehnologijami, hkrati pa ostaja zvest identiteti Juventusa. Dres je namenjen novi generaciji navijačev Juventusa, ki želijo pokazati svojo strast in ponos.Črno-bele črte so podpis Juventusa, simbol kluba od leta 1903. To sezono so prenovljene z brušeno grafiko v slogu zebre, ki odraža edinstven slog in ustvarjalnost igralcev na igrišču. Klasičnemu črno-belemu vzorcu doda igriv pridih tudi motiv zebre.Osupljivo grafiko dopolnjujejo rumeni poudarki, ki v dizajn vnesejo pridih dediščine in modernosti. Rumena barva, ki se zgleduje po nekaterih legendarnih dresih iz preteklosti, je prikazana na znački, logotipih sponzorjev in treh črtah na ramenih, kar ustvarja kontrast, ki izstopa.Domači dres adidas Juventus 2023/23 je narejen za delovanje na najvišji ravni, z materiali in teksturami, ki delujejo s tehnologijo HEAT.RDY, da se igralci ohladijo in počutijo udobno na velikem odru. Navijaška različica dresa ima tehnologijo AEROREADY, ki ohranja telo suho z materiali, ki odvajajo znoj ali vpojnimi materiali.Osnova, ki simbolizira bistvo Aurore, je položena s polnočno modro osnovo, okrašeno z očarljivimi črtami, ki spominjajo na sijoče odtenke severnega sija. Po meri obarvan ovratnik s štirimi črtami in manšete dodajo temu dizajnu dodaten pridih elegance.Grb je v polni barvi in že je bila predstavljena oprema nizozemske Eerste Divisie za naslednjo sezono, ki združuje novo majico z rumenimi kratkimi hlačami in nogavicami.
Paris Saint Germain PSG Dres je med petkovo nočno tekmo Liga Profesional de Fútbol proti Club Atlético Tucumán debitiral s svojo tretjo opremo adidas 2023/24.Najnovejši Riverjev tretji dres je navdihnjen z ikoničnimi dizajni, ki jih je južnoameriška velesila nosila v 90. in 2000. letih prejšnjega stoletja. Ima črno osnovo z legendarnim River Plate rdečim trakom na prsih in hrbtu za videz, ki je všeč oboževalcem.Adidas tretja majica River Plate 2023/23 ima tudi nov dvobarvni v-izrez (pol bel in pol rdeč). Učinek se uporablja tudi za adidasove naramnice kompleta. Dres spremljajo črne kratke hlače in nogavice z belimi in rdečimi detajli.Pod geslom »De River de corazón« tretja predstavitev kompleta dopolnjuje zbirko River Plate 23/24, ki se je začela lani s trenutnimi domačimi in gostujočimi dresi ekipe.If you are a fan of Olympique de Marseille, you probably remember the historic night of May 26, 1993, when the club became the first and only French team to win the UEFA Champions League. That night, in Munich, Basile Boli scored the only goal of the game against AC Milan with a powerful header. The final whistle sparked an explosion of joy among the players, the staff and the thousands of supporters who had made the trip to Germany.Kot del adidasove zavezanosti boju proti plastičnim odpadkom je ta izdelek v celoti izdelan iz 100-odstotno recikliranih materialov in ponazarja eno od njihovih številnih rešitev na poti v bolj trajnostno prihodnost.
Otroški nogometni dresi, 30 let kasneje, želita PUMA in Olympique de Marseille počastiti ta pomemben dosežek z novo omejeno serijo dresov 2023, ki slavi dediščino evropskih prvakov. Majica, imenovana "Celebration", je poklon zlati zvezdi, ki sije nad klubskim grbom, simbolom ponosa in slave za vse navijače Marseilla.Večinoma bel dres ima sodoben in prefinjen dizajn, ki združuje trenutno dobo z 90. leti. Svetlo modra barva je navdihnjena z nebom Marseilla, medtem ko zlata zvezda izžareva moder žarek, ki prekriva celoten dres. Zvezda predstavlja tudi enotnost in raznolikost mesta, ki svojo ekipo vedno podpira s strastjo in zvestobo.Olympique Marseille 2023 PUMA “Celebration” dres bo klub oblekel le enkrat, 27. maja 2023, ko bo gostil Brest na 37. tekmi Ligue 1. Ta datum je skoraj natanko 30 let po zgodovinski zmagi v Münchnu in to bo posebna priložnost za oboževalce, da podoživijo čustva tiste nepozabne noči.PUMA se je odločila tudi za lokalno proizvodnjo tega dresa v sodelovanju s Fil Rougeom, proizvajalcem oblačil s sedežem v Marseillu od leta 2014. To je način za podporo lokalnemu gospodarstvu in izkazovanju spoštovanja do okolja. Fil Rouge je lani že sodeloval s PUMA pri izdelavi zbirateljskega kompleta, v celoti izdelanega v Marseillu, ki ga je OM nosil na tekmi proti Strasbourgu 21. maja 2022.


Mayne Nalyia

167 Blog posts

Comments