Poceni nogometni dresi CR Flamengo 2023 Adidas Gostujoči komplet

Poceni nogometni dresi CR Flamengo 2023 Adidas Gostujoči komplet

Poceni nogometni dresi Tehnični pokrovitelj nogometne zveze Ekvadorja Marathon je danes razkril drese za domačo in gostujočo ekipo, ki jih bo nogometna reprezentanca Ekvadorja nosila v mednarodni sezoni 2023/24.Tradicionalni beli dres je dobil zlate detajle v spomin na zgodovino uspehov kluba.Njegova uvodna kampanja vključuje film, v katerem igralci in igralke Flamenga izmenično pozirajo v novem dresu in podoživljajo ikonične trenutke iz zgodovine kluba, kot so goli s finala svetovnega prvenstva leta 1981 in Pedrov volej na Copa do Brasil leta 2022.Nadomestni dres adidas CR Flamengo 2023/24 ima črn V-izrez z rdečimi in črnimi vodoravnimi črtami, ki tečejo po telesu. Rdeče črte so prikazane tudi na ramenskih črtah in stranskih delih, medtem ko je zlata uporabljena na znački kluba in logotipu adidas.Na voljo bosta dve različici majice: različica za igralce, ki ima tehnologijo HEAT.RDY za maksimiziranje pretoka zraka in ohranjanje hladu igralcev, ter različica za ventilatorje, ki vključuje tehnologijo AEROREADY, ki poskrbi, da so navijači suhi in udobni.
Otroški Nogometni dresi Drese bo nosila moška seniorska ekipa prvo leto svoje kvalifikacijske kampanje za svetovno prvenstvo FIFA 2026, ki se bo septembra začela s potovanjem v branilce naslova svetovnega prvaka Argentino. Ekvador jih bo nosil tudi na svetovnem prvenstvu v nogometu do 17  in do 20 let leta 2023.Ecuador 23/24 Marathon dresi so v običajni domači rumeni in gostujoči temno modri barvi La Tri. Oba uporabljata prilagojene modele iz Marathona, pri čemer ima primarna srajca zaobljen vratni izrez z razcepom na sprednji strani, druga srajca pa ima moderen v-izrez. Na sprednji strani kompleta za dom so tonske vodoravne črte. Na sprednji strani gostujočega dresa se zgleduje po raznolikem terenu Ekvadorja.Majice bodo na ogled, ko se bo moška reprezentanca Ekvadorja junija srečala z Bolivijo in Kostariko na prijateljskih tekmah.V rumenih odtenkih ima model Marathon iz leta 2023 učinek vodoravnih črt, obroba pa je v mornarsko modri barvi in minimalno v rdeči barvi.
Na voljo so tudi detajli "Nogometni dresi kompleti " v rumeni, modri in rdeči barvi, komplet, ki vsebuje konstrukcijske elemente Marathon "Hidrotec", pa bo kombiniran z dopolnjujočimi seti kratkih hlač in nogavic, da sestavi komplet.Federación Ecuatoriana de Fútbol - FEF - je razkrila nov "kvalificiran" dres v gosteh za zgodnje (predfinalne) tekme Ekvadorja za svetovno prvenstvo 2026.Sprememba južnoameriške strani 2023, od Marathona, je v modri barvi s stiliziranim črtastim učinkom na sprednjem delu trupa, medtem ko so ovratnik in manšete v mornarsko modri barvi – ki se ujemajo z večino polnobarvnega grba – in srebrn ton. kot dodatna oprema.


Mayne Nalyia

160 Blog posts

Comments